Direktlänk till inlägg 1 augusti 2015

Hej igen!

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här.

Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva.

Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar så konstigt när jag sitter där och river och kliar.

Har skaffat ny bärbar dator, det är Windows 8 och den är lite annorlunda än min gamla, men jag lär mig snart. Tar lite tid för mig och så blir jag så himnal nervös och stressad när det inte funkar och då tar de ännu längre tid innan 25 öringen trillar ner. Det låser sig liksom så hjärnan får kortslutning och om någon skulle säga något då om att jag borde kunna detta eller har du aldrig haft dator förut då blir det kortslutning och jag vill bara försvinna. Känner mig så dum så dum.

Denna veckan har vi verkligen varit duktiga, vi körde minst 5 lass till sopstationen och vi har röjt upp lite ovanför pannan också där det låg en massa skräp. Sköööönt.


Jag var några dagar hos mina barn och passade barnbarnet och vi hade jättetrevligt. Hon är 8 år och stora damen och är trevlig att prata med.   Det märks att hon är van att vara ute bland folk och hon kan föra sig var som helst. Jag är så stolt över mina barn och mitt barnbarn. Älskar dom så mycket.

Nu börjar vi snart jobba som vanligt igen, det skall bli skönt att återgå till vanliga tider. Saknar dom där rutinerna. Saknar mina jobbarkompisar också.

Har inte lagt över bilderna från den gamla datorn ännu men skall göra det i morgon tänkte jag. Har ju lite nytt att visa och berätta om. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Av Victoria - 16 september 2012 17:34

Sagan om lille Svante. Denna berättade min morfar, Sven Victor Andersson för mig när jag var liten. Det var en gång för länge länge sedan en mycket gammal och sjuk man som hade tre söner. Han visste att han snart skulle dö och ville g...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se