Direktlänk till inlägg 15 augusti 2012

Att fota en katt!!!!!

Av Victoria - 15 augusti 2012 06:56

Katter är speciella, dom är inte som hundar. Vill inte en katt bli fotad så vill den inte. En hund kan man få att sitta stilla i alla fall en liten stund, men inte en katt. Dom har sin egen vilja och är envisa samtidigt som dom är så gulliga så man kan inte bli sur på dom.

  Men matte då, stör mig inte jag kollar ju på vädret!


  Fy du bländar mig med blixten.


  Okej då! jag får väl ställa upp, visst är jag stilig.


  Fota från denna sidan är du snäll, så min ädla stiliga profil syns.


  Förstår hur fotomodeller känner sig, pust behöver en paus NU!


  Nähä! Nu vill jag inte va med längre, hallå! Var är mitt gage? Lite tonfisk kanske? Ähum nä var tar du vägen MATTE!! Det ligger en svältande katt här som behöver tonfisk!!!!!!!Hallåååå!!! Jag menar MJAUUUUUU!!!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se