Direktlänk till inlägg 8 juli 2012

Wylies födelsedagskalas

Av Victoria - 8 juli 2012 15:31

I fredags åkte jag till Karlskrona för att hälsa på barn och barnbarn samt hennes andra familj.

Lite svårt att förklara, men en del barn har kanske både en två och tre familljer. Många syskon, 2 pappor och 2 mammor och flera farmödrar och mormödrar osv. Ganska praktiskt för det finns ju alltid någon som har tid och ork att engagera sig i en liten livlig gladlynt nyfiken 5 åring.

Jag kom till Karlskrona och blev mött först av min älskade lilla dotter. Sedan efter en stund kom min älskade äldste son och mitt lilla älskade barnbarn Wylie.

Vi gick till Mac Donalds. Där har jag inte varit på evigheter och där såg så slitet och otrevligt ut sist, men nu var där jättejättefint.

Hoglands park var uppsnofsat och såg så trevligt ut. Snäckan där man hört o sett många uppträda höll dom på att renovera.   Detta är snäckan.


  Detta är Hoglands park, en del i alla fall. Där kan man köpa färdigkokta blekingekroppkakor eller kaffe eller glass.


  Jag och Wylie.


  Kalle, min älskade yngste son har nyligen flyttat in i sin lägenhet. Förut hade han en minietta, men nu håller han på att inreda denna nyrenoverade tvåa med stor härlig balkong.


 

Wylie fick ett dockskåp av Tess o Jonas och Krister o jag köpte ena delen till kösinredningen och Kalle köpte köksmöbler och Monica lampor samt Inge husdjur o liknande. Hon hade fått badrum och sovrum samt baby o familj osv osv av alla dom andra.

Tess hade gjort en jättegod paj och sedan bakat en dinosaurietårta. Pajen var så god och tårtan var farligt god:)

Wylie är tokig i dinosaurier och kan en massa namn på dom där odjuren. Hon har flera dinosaurier figurer och av fröken Sofie som har varit dagisfröken till Wylie och dessutom är en mycket kär god vän till familjen.

  Tårtan som Tess och Matilda gjort tillsammans.


  Här är pappa Inge och fröken Sofie.

 


Här sjungs det ja må hon leva.

Det var en jättetrevlig eftermiddag och det avslutades som förra året med ett dopp i polen.

Tuva och Wylie älskar att bada.

 


På kvällen nästan halv åtta gick mitt tåg, eller buss rättare sagt och den går till Karlshamn där tåget väntar. Pga banarbete.

På bussen var massor av fästande ungdomar som skulle av i Ronneby och i Ronneby var det massor av fästande ungdomar som skulle från Ronneby där det var Tosiga bonnadan. När vi äntligen kom till Kristianstad så var det Tivolirock där. När min buss till Åhus kom så var det massor av festande ungdomar som skulle från Kristianstad. Vilket gäng!!!!! Fulla mer eller mindre och någon hade spytt i bussen.

I Åhus mötte min älskade Gammelsmurf mig och när jag kom hem blev jag nästan omkullvält av Arwin som tydligen saknat mig.

Thyko kom och hälsade också för han gillar mig nog lite, men pappa var ju där och såg det så därför var det ett ganska svalt hälsande.

I dag den 8/7 har jag jobbat och det var så trevligt. Min älskade Gammelsmurf var med i kyrkan i dag. Ännu trevligare.

Det var så roligt att åka till Karlskrona fast det bara blev knappt ett dygn. Får försöka åka längre fram och vara där en dag extra så jag hinner med lite mer. Glömde fotografera spanska trappan med vattenfallet vid gamla Ristorgsbacken. Där har man gått många gånger och snubblat över stenarna. Nu är där så fint.

Borgmästargatan är gågata nu, vilket är skönt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se