Direktlänk till inlägg 15 november 2011

Höstbesök

Av Victoria - 15 november 2011 18:52

 I lördags kom mina älskade ungar och besökte oss.

Det var första gången dom kom sedan Arwid flyttat in hos oss.

Det gick jättebra fast Thyko försökte dämpa Arwids glädjeskutt och vill morra lite åt Inge för att han gav Arwid lite för mycket uppmärksamhet. Det gick bra i alla fall och antingen har Arwid gott inflytande på Thyko eller så var det för att Thyko träffat min ungar så många gånger för han uppförde sig riktigt bra.

Vi åt rysk rödbetssoppa, fast den var gjord i Sverige och antagligen av svenska råvaror.

Dom tyckte det var gott i alla fall. Så blev det kakor o kaffe efter och Monica hade med sig goa bärmuffins som hon bakat själv. Gammelsmurfen gillade dom. Han älskar muffins.

Efter fikat så gick vi en runda med hundarna till havet.

Monica och Krister tog lite bilder.

Inge o jag med Moncans muffins.


 

Kalle o Monica.

 

Min stiliga Gammelsmurf.

 

 

Hm! Undrar vem hon har i kopplet? ;)

Sedan åkte dom hem och nu går det en hel månad minst innan vi träffas igen. Jag älskar mina goa ungar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se