Direktlänk till inlägg 2 oktober 2011

Nu är hösten här.

Av Victoria - 2 oktober 2011 18:10

Ja nu är hösten här, myspys med tända ljus om kvällarna. HÄRLIGT!

I morse när jag åkte till jobbet dvs Kyrkan så var det dimmigt och råfuktigt. Det var länge sedan jag frös på bussen, men dom hade fläkten på och det var som sagt var inte varmt och dessutom riktigt råfuktigt. Inte alls skönt, men jag somnade i alla fall inte:)

På jobbet hämtade jag mig en kopp kaffe och blev snabbt pigg o varm igen.

Det är alltid trevligt i vår församling och det var det i dag också. Glada och trevliga människor samt vår före detta föreståndare pastor Jörgen var där och predikade samt höll i nattvarden.

Vi bad även för att min äldste son skulle bli av med sin ögoninflammation som inte vill ge med sig trots mediciner. Jag tror på bön och har själv fått bönesvar flera gånger.

När jag kom hem i dag så var middagen nästan klar. (min man kunde ställt upp i halv åtta hos mig).

Sedan gick jag en sväng med Thyko och därefter satt vi ute och fika. Tyvärr började myggen attackera mig, (inte en enda mygga hos Gammelsmurfen) så jag fick gå in. Blir stora bulor som kliar nåt enormt.

Då fick jag genom fönstret se våran lille busunge Thyko sitta på bordet ute medan husse läste. Såg ut som om han läste för hunden:)

  Läs högt husse!

Är dom inte söta?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se