Direktlänk till inlägg 4 september 2011

Arbetslust

Av Victoria - 4 september 2011 18:47

Antingen är det den lilla droppen bondeblod som svallar i mina ådror för nu liksom i våras får jag sådan lust att rota och krafsa i jorden.

Det är ju dags för höstplöjning hos bönderna och då får jag också ett ryck. Lyckades ta mig ner på baken och ena skinkan och hasade mig fram längs den ena rabatten.

Det blev riktigt fin om jag får säga det själv;)

Lukten av jord när man gräver i den och så nu på höstkanten så luktar det speciellt gott.     Så här fint blev det när allt ogräs försvann.

  Ozzie tyckte matte var snäll som gjorde fint i hans utetoalett;)


Dagen har annars varit fin, solen tittade fram lite och jag har mått ganska hyfsat i dag. Lite snurrig och så en massa kliande utslag igen, men det är sånt man får ta liksom tröttheten. Det kan bero på sertralinet kanske. Det lisom voltaren har jag ätit i många år. Sertralin hette ju soloft förut, men det innehåller tydligen samma sak.

Vad skall man kunna ta i stället för sertralin? Dom innehåller ju ungefär samma saker dom där antideppressiva.

Jag älskar hösten och dess färger och dofter.

Värmeljus om kvällarna och myspys framför tv med Gammelsmurfen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se