Direktlänk till inlägg 16 augusti 2011

Söndagsutflykt till Wanås park/skog.

Av Victoria - 16 augusti 2011 19:19

Det var 2 timmar som vi var där och gick och gick och gick över stock o sten med mina ömma ben. Rollatorn var lite knepigt att få med sig i bland, men den var bra att hänga på och att sitta på samt att ha fikakorgen på. Thyko hade roligt i alla fall.

  Han tyckte Yoko Onos konst var lite konstig:)

  Jag håller med honom.

  Rodedenderon buskar som man gjort en gång under som en tunnel. Jättefint.

  En fin gammal grind på stigen runt slottet. På väg till Greve Draculas krypta tänkte jag. Den hade min dotter gillat.

VI hade tur med vädret i alla fall. Mulet, lagom varmt och inte nåt regn.

VI fikade under en gammal ek där man hängde snapphanar förr. Hm! Inte särskilt trevligt ställe egentligen att fika på, men det var ju ganska länge sedan så.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se