Direktlänk till inlägg 3 augusti 2011

Thyko!

Av Victoria - 3 augusti 2011 19:43

Husse tyckte Thyko behövde klippas och då fick vi ju fixa det, Thyko och jag.

Så när husse kom hem möttes han av nyklippt hund och fiskgryta a`la Victoria.

  Han har massor av leksaker, men dessa är favoriterna.

  Fast husse är ju bäst! Varenda kväll så tjatar Thyko och vill få igång husse. På denna bilden är det husses fingrar som är illa ute. Det är inte så farligt som det ser ut.

  Nyfiken är han också, något rörde sig i gräset.

Är han inte söt våran lille "pojke" Nyklippt och stilig. Duschad är han också. (jag med, efter att duschat en hund som skakar på sig i duschen så är det lika bra att duscha själv också.)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se