Direktlänk till inlägg 14 juli 2011

Besök av son och sondotter.

Av Victoria - 14 juli 2011 10:46

  En av våra dagliga rundor, rollatorer är bra för både farmor och barnbarn när man får ont i benen. Att gå en lång sträcka kan vara jobbigt när man bara är 4 år.

  Sagostund på kvällen är mysigt, det tyckte pappa (min äldste son) också.

  Badbaljan åkte fram fast nu insåg vi att nästa år får vi hitta på något större.

  Vattnade gjorde vi också och Wylie hjälpte till.

  Leka med farfars ladugård var också skoj, ett provisoriskt tält fixade vi till.

  Vi besökte Marcus och Erica och Wylie fick en present av dom.

Erica hade som vanligt gjort jättegott kaffe och goda kakor.

I går onsdag åkte barn och barnbarn hem igen. SÅ tomt och tyst det blev:(

Vi var i Tivoliparken en kväll och hörde på Tjernobil barnen (osäker på stavningen) och det var som vanligt jättefint. Wylie var lite för ung för att sitta stilla länge så hon och Inge gick en runda o titta på fåglarna och sedan lekplatsen.

En underbar unge, men man märker att man inte haft barn på länge och att man är äldre. Det är ju full rulle hela tiden.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se