Direktlänk till inlägg 6 juli 2011

Den 5 juli

Av Victoria - 6 juli 2011 13:16

I går den 5 juli fyllde mitt lilla barnbarn 4 år.

Samma datum skulle min mamma också fyllt år om hon levat.

Jag minns när jag i går morse för 4 år sedan ringde min mamma tidigt och hon trodde jag skulle sjunga "ja må hon leva" och hon själv började sjunga " ja må jag leva". Efter en stund tystnade hon för jag kom mig inte för att säga nåt för jag hade i upphetsningen över att Inge o Helena var på väg till bb glömt att mamma fyllde år.

Så då när mamma blev tyst sa jag bara att dom är på väg till bb för vattnet har gått. Då blev min mamma tyst. Efter några secunder började hon skratta för då insåg hon att hennes barnbarnsbarn kanske skulle födas på hennes födelsedag. Sedan sa hon att det var den bästa födelsedagspresenten hon någonsin fått.


Tänka sig att tjejen i dag är 4 år.

 

 

    Suck vad tiden går fort. Inte minst när man följer den här lilla prinsessan.

Vi skall på hennes födelsedagskalas på lördag i Karlskrona och sedan följer hon o Inge med hem till oss och stannar några dagar. VI längtar efter henne, ja Inge med givetvis=)

Skall bli så roligt att rå om dom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se