Direktlänk till inlägg 21 september 2010

Neeeeeeej! Inte 4 år till!!!!

Av Victoria - 21 september 2010 20:11

FYRA år till med moderaterna  

Sd i riksdagen? Nja det kan bli ganska roligt att se hur dom andra skall klara av det.

Är dom tjuriga och inte vill prata med sd eller ta en diskussion med dom så kan sd ställa till det ordentligt. Är dom däremot smarta och håller god min i elakt spel eller vad det heter så kan det gå bra.Smarta?? Vilka är smarta? Miljöpati? Socialdemokraternas Mona !!!!

Suck!

Vart har alla bra politiker tagit vägen?

Gamla rejäla gubbar som arbetat sig upp från fattigdomen det var bra representanter för folket, dom visste vad det ville säga att vara en hederlig arbetar och vad vi behövde i samhället. Dom visste hur man pratade med väljarna. 

Det vet inte dagens politiker.

Ärligt talat har jag inte förtroende för någon.

Hur många av dagens politiker kommer från ett hårt arbetande hem? Hur många av dagens politiker har fått gå o lägga sig hungriga?

Vart har medmänskligheten tagit vägen?

I dag är det egoism för hela slanten.

Glömmer inte när Göran Persson stod i tv och sa VI måste dra åt svångremmen och så en tid efter höjde han politikernas löner jättemycket.

Så mycket var det med solidariteten där.



Nej, nog om politik.Nu går vi mot hösten och vintern. Skönt med mörka myskvällar, men fy för blåsten som går rakt genom märg och ben, eller är det ben och märg man säger.

Thyko vaknar lite senare nu för det är mörkare om morgnarna. Hjälper ju inte oss för vi skall upp till jobb osv.

Fick fallfrukt av en tjej på jobbet så jag gjorde en liten sats äppelmos i kväll och det ser ut att bli bra så det blir en sats i morgon också.

Min älskade Gammelsmurf skall få göra sin äppelkaka med skorpmjöl och äppelmos. det låter gott. Massor av vaniljsås till. MMMMM!!

 
 
Gammalsmurfen

Gammalsmurfen

21 september 2010 20:36

Bara en liten kommentar: En vanlig missuppfattning är att det är statsråden som sätter sina egna löner. Så är det INTE. Det finns det andra som sköter om.
Så det så!!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
modernatur

modernatur

22 september 2010 19:42

Men statsråden kan TACKA NEJ!!!

http://:modernatur.blogagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Ovido - Quiz & Flashcards