Direktlänk till inlägg 3 september 2010

Nu är det höst igen

Av Victoria - 3 september 2010 19:05

  Nu är det höst igen. Jag älskar höst och vår. Vintern är för kall och sommaren oftast för varm.

Nu kommer den där mystiden när man kan ha levande ljus och myskvällar med Gammelsmurfen i tvsoffan.   


Det märks att det inte är så varmt längre för både Bella och jag orkar gå längre rundor.

Nu måste jag snart skura dom där stora trasmattorna som jag skulle skurat hela sommaren. I alla fall om jag vill få dom torra.

Brukar bara ha dom under köksbordet på vintern. Annars är det knappt någon idé att ha mattor i köket på sommaren när hundarna (och vi) springer ut och in.

(springer var väl att ta i kanske)


Snart dax att röja i rabatterna inför vintern.

Vi har nårga små rosbuskar i en rabatt, dom satte vi dit nu i sommar. Finns det någon som vet hur man skall täcka dom så dom klarar sig i vinter?


Jag har fortfarande ont i knät som jag skadade i vintras, inte lika mycket, men det vill inte ge med sig riktigt.

Fibromyalgin är sig lik, den sitter där och lederna är som dom är.

I bland är jag så himla trött fram på eftermiddagen, men jag försöker att inte lägga mig för då blir det svårare att somna. Sedan så vaknar jag flera gånger var natt pga att jag har ont och då måste hitta en annan ställning som är bra.

Morgnarna är sega och det tar tid att "leda upp" mig. Jag är så stel och dessutom trött pga att jag inte kan sova en hel natt och inte kommer ner i den rätta sömnen. Kan i bland ligga och halvsova eller vad man kallar det.

Magen har varit hopplös ett tag nu, antagligen för att jag är orolig för att jag inte skall få fortsätta på jobbet. Nu skulle jag slutat den siste, men det är förlängt till o med oktober.

Får se om det kan bli någon form av anställning därefter.

Allt hänger på ekonomin.


Längtar efter mina barn, dom har varit här några gånger i sommar så det är min tur att åka till dom nu. Hoppas det kan bli nu i höst.

Våran lilla Thyko är en riktig glädjespridare. Han är så mysig och kelig och påhittig.

Bella lufsar på, hon är lite mindre sur och butter nu. Jag kan klappa henne lite mer och hon försöker inte mörda mig om jag skall pilla bort smuts i ögonvrån eller ta bort en fästing.

Hon ser att jag gör det med Thyko och att han överlever och dessutom gillar det, så då vågar hon med.


 
 
Monica

Monica

4 september 2010 16:37

Visst är väl hösten härlig! Min favorit årstid. :)

http://katt-drottningen.bloggplatsen.se

 
modernatur

modernatur

4 september 2010 19:54

Håller med dig kära dotter!

http://:modernatur.blogagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Ovido - Quiz & Flashcards