Alla inlägg under september 2009

Av Victoria - 7 september 2009 19:42

Det gick galant, båda sa ja och ingen svimmade.

det var inte min son som gifte sig men jag grät i alla fall och kände mig väldigt stolt och rörd.

Både brudgummen och bestmannen var så stiliga och bruden med följe var jättesöta.

Det är ju inte min svärdotter egentligen, men jag kallar henne min svärdotter i alla fall. En mycket snäll och rar flicka som inte står handfallen när nåt händer utan vet vad hon skall göra. Hon är mycket duktig och är inte rädd att  hugga i. Det viktigaste är i alla fall att hon är så glad i Marcus och mån om honom.


Min äldste son och hans dotter var med på bröllopet och dom var söta dom med. Lilla Wylie föredrog helt plötsligt att vara hos mig. Jag och Gammelsmurfen satt ju vid honnörsbordet och lilla Wylie satt i mitt knä och hade jätteskoj. Hon ritade på med en penna på ett papper och på duken (pappersduk) och på sig själv. Hon somnade och sov så sött i mitt knä.

Inge fick en skön kväll och kunde få koppla av och umgås med andra gäster lite.

Det var många vackra tal och mycket skoj.

Brudens mormor hade bakat sina goda kakor och jag passade diskret på att "nalla" en extra när jag gick förbi. Dom är så underbart goda.

Det var tårtbuffé och många av gästerna hade bakat goda och fina tårtor, bl a faster Ingan (Ing-Marie) som egentligen är Marcus mammas faster, hade bakat sin ljuvliga tårta. Det är lite roligt faktiskt med för det tog lång tid innan jag fattade att det inte var en moster till Marcus utan hans mammas faster. Hon ser ut som att vara jämnårig med sina brorsdöttrar.

Hon inte bara bakar goda tårtor utan är jättetrevlig och snäll också.

Det var en underbar kväll och jag måste ju passa på att säga att min älskade Gammelsmurf var så stilig och riktigt tjusig i sin kostym. Hans yngste son och jag valde ut en slips till honom och Martin (yngste sonen) knöt den. (annars är det en bra ursäkt att säga att man inte kan knyta slipsar)

Min yngste son och min kära dotter var hundvakt. Egenligen skulle dottern följt med, men blev sjuk och stannade hemma för att hjälpa till med Bella.

Dom försökte med allt men fick inte hunden att lämna sovrummet. Bella var inne från 12 ca och till 23 på natten, men hon hade inte kissat inne.

Av Victoria - 2 september 2009 09:29

I går var jag på möte med min chef och af. Det gick väl inte som jag hoppats direkt, men lite (pyttelite) chans finns kanske. Regis chef skall i mitten av denna månad ha möte med muséerna i skåne om hur mycket arbetsuppgifter dom kommer att ha närmsta året / åren.

Vet Regis om dom har tillräckligt mycket arbetsuppgifter framöver vågar dom ta in mer folk.

Däremot sa dom att dom tyckte jag passade där och att dom ville ha mig kvar, men det handlade om dom hade resurser.

Om det blir tji här så skall jag ut o arbetspröva på något annat ställe. Urk, jag avskyr att börja på andra ställen och behöva träffa nya människor. Inte roligt alls.

Här trivs jag så bra. Mysiga och trevliga människor. Bra chefer/arbetsledare. 








Ovido - Quiz & Flashcards