Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Så var det måndag igen!

Av Victoria - 28 september 2009 19:41

Magen hade stabiliserat sig i alla fall, men hjärnan hade inte nått sin normala kapacitet förrän vid eftermiddagsfikat ungefär.

Vadan detta är det nog en del som undrar eller rättare sagt en del tänker givetvis, aha! det har varit alkoholkonsumtion i helgen!!!!!

Nä nä inte alls. Däremot var det ålagille i fredags kväll, vilket med min knasiga mage och dessvärre goda aptit tar ett par dygn innan magen och resten av mitt förtjusande jag har blivit sig självt igen.

5 olika ålrätter och äppelkaka med vaniljsås till efterrätt och så kaffe till.

Alla toabesök och magknip gör att man kommer i obalans och det påverkar ju hela systemet.

jag sov minst ett par timmar i söndags eftermiddag och det kändes bättre efter det faktiskt.


Min mamma hade varit sämre i helgen, (utan ålagille) men i dag var hon lite piggare. Inte så hon orkade vara uppe, men hon orkade prata några ord i alla fall. Hon ville vi skulle komma hem och plocka undan trädgårdsmöblerna osv.

I bland får man intrycket att hon inte vill ha besök, men så nu ville hon ha besök.

Ja ja man får ta det lugnt och vänta tills hon själv vill att man skall komma. I bland vill hon bara vara ifred och då har hon svårt med andningen och eller har ont. I bland är hon glömsk och minns inget alls sa personalen. Då har hon antagligen inte fått nog med syre tror dom.

Vi får se på lördag hur hon känner det då.


I bland saknar jag min lille Gustav så förfärligt och i bland är det nästan lite skönt att inte ha nån hund. 

En annan hund skulle inte kunna ersätta honom det vet jag och jag tror inte det är nån annan hund jag saknar utan det är just Gustav som fattas mig.

Ingen hund kan ersätta honom. Han var han helt enkelt, en underbar liten kille.


Ett skönt höstväder i dag, lite regn i bland, men inte mer än att det var skönt. Det blåste lite också, det var skönt det med.

Jag njuter.

Vi var inte hemma förrän närmre 18 i kväll och fixade mat och gick sedan hundrunda. Jag gick med fast jag inte har nån hund för det är skönt och jag behöver det.

Sedan satt vi ute en stund och sedan diskade jag och dammsög i kök o hall.

Nu är klockan snart åtta, vart tog denna kvällen vägen?



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Ovido - Quiz & Flashcards