Direktlänk till inlägg 26 augusti 2009

En snurrig förmiddag och en skön eftermiddag.

Av Victoria - 26 augusti 2009 19:53

Mådde inte bra i dag, yr och illamående samt ont i skallen. Hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen höll det på, sedan släppte det lite i taget.

Jag blir så deppig och känner mig skyldig när jag blir dålig. 

Är uppvuxen vid att det är fult att vara sjuk och ligga mitt på dagen gör man inte. Har man ont är det latmasken osv.

Nu låg jag i och för sig inte utan höll mig sittande för det mesta och helst ute.

Lagade dessutom middag tills min älskade Gammelsmurf kom hem. 

Klippte nästan 2 framben på Bella och det tack vare muta med levergodis. Hi hi jag kom på ett knep i alla fall så jag kan klippa det värsta. 

Riktigt bra blev det inte på tassarna, men godiset tog slut.

Får putsa det sedan, min hjälte tycker det ser lite ovårdat ut och det gör det så vi får köpa mer levergodis. Tack o lov så behöver hon inte klippas så ofta och så är hon inte så stor heller. Hade det varit en labrador eller irländsk varghund hade det blivit dyrt.


Hade Krister varit hemma hade jag inte kommit nära henne, men när han är i väg kan jag till o med klappa henne och sätta på koppel utan att hon "ler" så där sött mot mig. 

I dag har det inte varit så jättevarmt, det är skönt. 

Tror plommonen är över nu, hittade inte fler i alla fall. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se