Direktlänk till inlägg 21 augusti 2009

Strömlöst och handla samt myskväll

Av Victoria - 21 augusti 2009 21:07

I dag gick strömmen i norra Kristianstad så vi fick gå tidigare. Jag ringde min älskade Gammelsmurf som slutat tidigt och var hemma, jag kom på en smart grej (tyckte jag själv i alla fall).

Om vi handlar i dag så slipper vi ge oss ut i morgon och kan vara hemma med våra djur och pyssla och fixa lite. V skall laga fläskfiléer till bröllopet och baka sockerfria bullar som om dom blir bra skall vara till kyrkkaffet.

Sedan är det lite som behöver fixas här hemma och Gammelsmurfen är ju uppe 5 om morgnarna var dag och behöver få sova ut och ta det lugnt. 

Själv så behöver jag inte ge mig i väg förrän vid 1030 om dagarna.

Lilla Bella sover mest nu, hon var med mycket mer förr när Gustav levde. Hon kanske har tråkigt utan honom.

Regnade i dag som om himlen varit öppen lagon tills vi skulle gå ut från Maxi. 

Bilen längst bort på parkeringen också, men det var lättare att ställa den där än att snurra runt och leta efter parkeringsplats. 

I morgon skall vi ha en skön dag. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se