Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Han fattas oss.

Av Victoria - 19 augusti 2009 20:32

Saknar den där dunsen bakom ryggen när han hoppade upp i sängen och la sig bakom min rygg. Han hade sin egna lilla kudde där fast han försökte lägga beslag på Gammelsmurfens kudde och plats. Ungefär som när Martin var hemma då skulle dom bråka lite om platsen på soffan i köket. Gustav satt alltid på vänster sida, men när Martin var hemma skulle han plötsligt ta den högra.

Sitta!!! Han låg på en kudde blev serverad av husse som satt där när vi var själva hemma. 

Det konstiga var att när Marcus var här var det inte nåt bråk om platserna.

 Inga våta nosputtar bak i knäväcken när jag inte gick fort nog och ingen som kom in i badrummet med bekymrad min och försökte slicka mina fötter torra när jag duschat. 

Inga glada hopp och skutt när man kom hem.

Grät i går kväll och det var så skönt att ha husse där som tröstade. En varm skön trygg famn att gömma sig i. 

I morse var han inte hemma så då fick jag klara mig själv när sorgen kom över mig. Det lättade lite när jag gick ut med Bella en runda och när jag kom till jobbet fick jag med ens massor att göra. Nytt projekt igen. Gamla bilder som inte sparats i rätt format skall rättas till och feldöpta filer skall letas upp. 

Om det ligger flera bilder i samma kuvert skall dom döpas på ett visst sätt och om dom förställer samma sak skall det vara på ett sätt och om det är olika saker men hör i hop skall det vara på ett sätt. 

Jätteroligt och bra att göra när man vill tänka på annat. 

Trevliga människor och en mysig stämning. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se