Direktlänk till inlägg 17 augusti 2009

Fick en ny doktor till slut.

Av Victoria - 17 augusti 2009 19:25

I dag träffade jag min nya doktor, hon var jättetrevlig och lite piggare. Gick lättare att prata med henne, man kände att hon förstod och tog mig på allvar.

Berättade om yrseln och huvudvärken. Det är ju inte nåt farligt eftesom det bara kommer i bland. Yrseln kommer då o då och håller i sig nån dag eller två och huvudvärken kommer ca en gång i månaden. Antagligen har huvudvärken nåt med hormonerna att göra, jag är ju i den åldern. Yrseln tror jag har med öronen att göra. Har haft mycket problem med dom och så nu hörselnedsättning också.

Blodtryck och hjärta ok. 

I alla fall ville hon skicka mig till en röntgen undersökning. Magnet rötg och kontrast o sånt. Datortomografi eller vad det hette. 

Inte för att hon tror det är nåt farligt, för om det varit det hade jag haft besvär oftare och på annat sätt sa hon. 

Ja ja, det är låter ju bra, men........ 

Man är som man är och jagar ju upp sig i onödan. Ändå känner jag att det säkert bara är vad jag själv redan gissat, nämligen öronen och hormonerna som spökar. Min kusin har huvudvärk och vallningar eller var det svallningar hon pratade om. Har läst om en del som mår riktigt illa också. 

Så jag oroar mig inte speciellt mycket. 

Bara lite.

Tål inte kontrast, men det skulle doktorn skriva på remissen och jag tänker då upplysa dom om detta också när jag kommer dit. ORDENTLIGT. Flera gånger till o med. 

Har hört att dom jobbigaste patienterna är dom som själva jobbat inom sjukvården. Stämmer nog ganska bra in på mig, jag är en riktig gnällspik. 


 I dag slutade min älskade Gammelsmurf tidigare så jag fick åka hem med honom. Skönt för jag missade tio i tre bussen så jag hade fått vänta minst en timme till nästa. Tror bussen går varannan timma på dagen.

Jag var hos doktorn kl två och trodde jag skulle hinna med tio i tre hem, men jag skulle lämna en massa blodprov också. I dag gick det bra att sticka så jag fråga om dom inte kunde ta några extra rör till nästa gång i fall det skulle bli jobbigt då, men det gick inte sa dom. synd, det gäller ju att passa på.

PS det där sista var ett skämt. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 1 augusti 2015 19:40

Det var jättelängesedan jag var här. Har varit så mycket annat att jag inte haft tid eller ro att skriva. Denna sommaren har varit ganska bra, varmt men inte en massa sol. Får så mycket klåda och sveda av solen. Inte roligt alls, människor tittar...

Av Victoria - 27 december 2013 17:29

Suck! Tittade mig lite extra noga i spegeln för några dagar sedan. HJÄLP!!! Jag är ju alldeles skrynklig i ansiktet!!!! Hur har detta gått till och när kom dom där rynkorna? Dom kan alltså inte bara kommit över en natt så därför har jag alltså inte...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:21

Agneta i Nättraby. 1064-65     Jag bodde i Karlskrona i en lägenhet som mormor o morfar haft, men mamma och hennes man trivdes inte utan flyttade till Nättraby där han arbetade på pappersbruket (numera nedlagt) och även på en bondgård där dom f...

Av Victoria - 10 januari 2013 19:13

  Mormor o morfar kommer upp från Limhamn för att fira jul med oss. Jag var någonstans mellan 8 och 10 år då. Vi bodde några mil från Karlskrona på en plats som hette Nättraby. Min mamma och hennes man hyrde ett hus som tillhörde en stor gård. De...

Av Victoria - 2 december 2012 15:59

Här i Nyehusen har vi adventspytat i dag. Vi startade redan i går med att åka till Eko och införsakffa 2 små stjärnor till köksfönstren. Thyko har ju lagt beslag på ena fönstret där han ligger och spanar som en katt ungefär. Så där kan man inte ha nå...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se