Alla inlägg under juni 2009

Av Victoria - 3 juni 2009 19:03

Vad roligt det var att få göra sig i ordning och gå till bussen för att åka till JOBBET. Kände mig vuxen, ansvarsfull, betydelsefull och nyttig.

Har ju alltid jobbat så det var lite drygt och deprimerande att inte ha nåt jobb att gå till.

Enda nackdelen är att lämna hundarna själva, men det är bara några timmar så kommer Krister. 

Dom klarar sig utan vidare 5 timmar om det skulle vara så. Tänk om man hitta ett jobb där jag kunde ta dom med mig eller om jag kunde jobba hemifrån?  Fast jag vill inte jobba hemma, vill träffa lite folk i bland. Så har dom en sån bra kaffeautomat på mitt nya jobb. Hm!

Arbetsuppgifterna består i att registrera saker som muséena fått in. I dag började jag med att registrera lakan och örngott. Material, kvalitet, varifrån, vem som gjort dom, vem som skänkte dom osv osv samt nummer och sånt.  

Min älskade Gammelsmurf och hundarna hämtade upp mig vid busshållsplatsen. Han hade gjort en sån god pastalåda så vi åt meddetsamma och sedan var det hundrunda och sedan datastund. 

Kan tala om att jag är lite trött i kväll.

Av Victoria - 2 juni 2009 20:43

I dag var det lite behagligare ute. Passade på att rensa ogräs mellan plattorna på framsidan och ena kortsidan av huset. Tar baksidan i helgen.

Börjar jobba i morgon och sedan på fredag. Kör varannan dag nu i början. 

Jobbar halvtid.

Det var jätteskönt i kväll, Gammelsmurfen vattnade och jag satt och drack kaffe. Hm rättvis arbetsfördelning, eller hur? Jag skämdes lite faktiskt. 

I dag fick vi inbjudan till ett bröllop som blir i höst nångång. Skall bli spännande. Det är så vackert och tjusigt. Bruden är mycket söt och jag har sett klänningen så jag vet att hon kommer att bli en mycket vacker brud. 

Nu är frågan bara hur jag skall få på Gammelsmurfen en slips och lämplig skjorta. Man behöver ju inte ha vit skjorta, men slips är väl nästan ett måste?

Av Victoria - 1 juni 2009 20:58

Jag längtade efter värme och sol, nu äntligen är den här, solen alltså.

 La mig ute för att sola i dag vid 1230 ca. Efter en halvtimme vingla jag in i duschen och svalkade av mig. Jag såg prickar framför ögonen och kände mig snurrig. Det var nog lite för varmt för mig det där. 

Skall nog hålla mig i skuggan i fortsättningen. Min mormor hade alltid solhatt på sig och höll sig i skuggan. Nu förstår jag varför.


Har varit i Karlskrona från fredag till i går eftermiddag då min yngste son körde hem mig och Gustav. Vi tog tåget till K-na i fredags. 

Det var trevligt att träffa ungarna och branbarnet. På lördagen återupplevde vi gamla minnen. Åkte till stan och gick på torget samt gick till Åhlens och fikade.

Barnbarnet uppförde sig exemplariskt när inte hennes far var i närheten, så fort han kom började hon gnälla och klänga. 

Hon är i trotsåldern sa dom på dagis. Jag tänkte nä, nä, hon är bara väldans bortskämd, då skämdes jag för jag lät precis som min mormor och mor. Hm!

 Gustav är inte frisk så mina barn hjälptes åt att bära honom upp och nerför trappan. Gissa om han var nöjd, hi hi han stannade vid foten av trappan och titta på den som var ute med honom och såg så lidande ut. Tur att där bara var en trappa. 

Nu är jag äntligen hemma igen, hos min älskade Gammelsmurf. Han är underbar. 

I kväll har jag putsat hans mustasch så nu är han så fin så. 

SKÖNT att vara hemma igen. 

Skapa flashcards